![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
freelast |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 658 Katılım: 28-November 08 Üye No.: 5,266 ![]() |
01.
![]() ![]() 02. ![]() ![]() 03. ![]() ![]() 04. ![]() ![]() 05. ![]() ![]() 06. ![]() ![]() 07. ![]() ![]() 08. ![]() ![]() 09. ![]() ![]() 10. ![]() ![]() 11. ![]() ![]() 12. ![]() ![]() 13. ![]() ![]() 14. ![]() ![]() 15. ![]() ![]() 16. ![]() ![]() 17. ![]() ![]() 18. ![]() ![]() 19. ![]() ![]() 20. ![]() ![]() 21. ![]() ![]() 22. ![]() ![]() 23. ![]() ![]() 24. ![]() ![]() 25. ![]() ![]() 26. ![]() ![]() 27. ![]() ![]() 28. ![]() ![]() 29. ![]() ![]() 30. ![]() ![]() * Ayrıca 21'i 7G Çeviri Topluluğu (7G-ÇT) ile olmak üzere, ayrı ayrı yazmaya gerek duymadığım 30 tane aktivite çevirisi. Bu ileti freelast tarafından Mar 29 2011, 10:11 AM yeniden düzenlenmiştir. |
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
Uzak Doğu'nun tanınan çevirmenine emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Dahasını da bekliyoruz, dostum. Ona göre.
![]() -------------------- ![]() |
Funkster |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,071 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 6 ![]() |
Bu listeden sadece 5 tanesini izlemiş (ve beşini de beğenmiş) biri olarak emeklerin için teşekkürlerimi sunarım sevgili freelast. İzlemek istediklerimi de not almış bulunuyorum. Gerek altyazılarını, gerek de Günün Menüsü'nde yapmış olduğun yorumlarını da takip ettiğimi tekrardan belirteyim. 7G senin gibi bir çevirmene sahip olduğu için çok şanslı gerçekten. İster solo, ister yine değerli arkadaşlarla yapacağın düet çevirileri de merakla bekliyorum.
![]() -------------------- |
freelast |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 658 Katılım: 28-November 08 Üye No.: 5,266 ![]() |
Yüzümü kızarttın Funkster, çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için.
![]() |
nano |
![]()
|
![]() Ulaş & Mia & Tilda ![]() Grup: Çevirmen İleti: 459 Katılım: 28-March 09 Nereden: İzmir Üye No.: 5,899 ![]() |
İlk seyrettiğim çevirin "Zoo" filmiydi. Çevirisini yapmak için uzun zaman filmi aramış ama bulamamıştım. Senin çeviri başlığını görünce içim gitmedi desem yalan olur.
![]() Bir iki film hariç tüm çevirdiğin filmleri seyrettim. Hepsi birinden güzeldi. Senin gibi bir ortağa ve dosta sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Yalnız freelast haberin olsun, halen güzel bir uzakdoğu korku filmini seninle ortak çevirmek için bekliyorum. Kore'den gelecek olan çok sağlam gerilim filmleri var. ![]() Tüm emeklerin için çok teşekkür ederim. ![]() Ayrıca ortak çeviri için "Aeja" filmini teklif ettiğin için tekrar teşekkür ederim. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 11th December 2019 - 07:22 AM |