![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
One Piece serisinde konu yavaş ama sağlam ilerliyor. Her bölümde kesin güleceğin sahneler mevcut, bir anda duygusala bağlayabilirsin. Ardı ardına nasıl 8-10 bölüm izlediğini düşünürsün sonra mesela. Çok iyi kurgulanmış bir baş yapıt. |
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 748 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
8-10 kesmez beni, Naruto bitsin sıra ona gelsin o zaman. Artık işi de bıraktık bakarsın çeviriye de dönerim. Haydi hayırlısı.
-------------------- |
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
Naruto başlığını istismar ediyorum ama sanırım bu başlığın her yerde kaderi bu.
![]() One Piece candır izleyin, izlettirin ![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 616 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Bu konuda sana katılmamak elde değil @Roronoa. One Piece ayrıdır, farklıdır, harikuladedir. Tüm animeler bir yana One Piece bir yana
![]() Naruto iyidir, güzeldir. o kadar ![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 748 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Nartuo'nun filmlerinin altyazılarını bulamadım. Lost Story ve Movie 1 Movie 2 şeklinde geçiyorlar.
-------------------- |
Roronoa Zoro |
![]()
|
Nartuo'nun filmlerinin altyazılarını bulamadım. Lost Story ve Movie 1 Movie 2 şeklinde geçiyorlar. Birinci Film İkinci Film Üçüncü Film Bunlardan sonraki filmleri Shippuudeni izledikten sonra izlemelisin. |
mezdap |
![]()
|
Teşekkür.
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 16th December 2019 - 07:38 AM |