![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 616 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Sidonia no Kishi ![]() QUOTE Hikayeye değinirsek; Gauna isimli uzaylı bir ırka karşı hayatta kalma mücadelesi veren insanlığın var olma savaşı anlatılmaktadır. İnsanlık tarihinde kahramanlar eksik olmadığından bu hikayede de eksik olması düşünülemez ![]() Link : Sidonia no Kishi -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 164 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Animelere merak saldığım şu günlerde izleyebilirim gibi. (:
-------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 616 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Animelere merak saldığım şu günlerde izleyebilirim gibi. (: Seni de kaybettik desene ![]() ![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 164 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Animelere merak saldığım şu günlerde izleyebilirim gibi. (: Seni de kaybettik desene ![]() ![]() Yaşı mı varmış animenin yahu? ![]() ![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
Olvarya |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 4 Katılım: 3-June 12 Üye No.: 9,869 ![]() |
Animelere merak saldığım şu günlerde izleyebilirim gibi. (: Seni de kaybettik desene ![]() ![]() Yaşı mı varmış animenin yahu? ![]() ![]() En sağlam serilerden birisini izlemişsiniz hocam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 11th December 2019 - 12:40 PM |