![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
freelast |
![]()
|
||||
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 658 Katılım: 28-November 08 Üye No.: 5,266 ![]() |
Ağlamak istiyorsanız, aşağıdaki filmi izleyin. Gerçi, nano sen kesin izlemişsindir de ben yine de yazayım dedim. Yok ben erkek adamım, ağlamam falan demesin kimse. Erkek merkek dinlemiyor film, söyleyeyim. Pazar sabahı erken bir saatte izlemiştim, bütün gün gözlerim şiş gezdim.
![]() A Millionaire's First Love YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
|
||||
ratasoy |
![]()
|
![]() Share is everthing... ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 127 Katılım: 13-December 09 Nereden: Antalya Üye No.: 6,889 ![]() |
Yahu şu kore filmlerine bir türlü alışamadım. Dilin yapısı gereği kullandıkları tonlama bana çok ters geliyor. Örnek verecek olursam adam kadına "seni seviyorum" diyor fakat tonlaması o kadar farklı ki, sevmekten çok kızıyor sanki. Yani kore filmlerini havaya girip izleyebilenlere gıpta ile bakıyorum. Keşke ben de havaya girip o duygusallıkta filmleri hissedebilsem
![]() -------------------- Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde... ![]() |
ratasoy |
![]()
|
||||||||||||
![]() Share is everthing... ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 127 Katılım: 13-December 09 Nereden: Antalya Üye No.: 6,889 ![]() |
Yalnızsınız ve hafta sonu yapacak bir şey bulamıyorsunuz. Nereye elinizi atsanız kuruyor. Bütün bir günü film izleyerek bitirmeyi aklınıza koydunuz. Hiç vakit kaybetmeden Zeki Demirkubuz'un "Karanlık Üzerine Öyküler" üçlemesini izlemeye koyulabilirsiniz. Üçleme sırasıyla aşağıdaki gibi...
İyi seyirler... Bu ileti ratasoy tarafından Jan 28 2011, 02:06 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde... ![]() |
||||||||||||
denmona |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 12 Katılım: 11-April 08 Üye No.: 2,961 ![]() |
salaklar sofrası,aman tanrım,muhteşem ,tek kelimeyle...bu arada amerikalı dingiller kendi versiyonlarını çekmiş,ne cesaret yaa,ya da ne gereksiz bir iş...ırkçı kafatasçı amerika bu kadar güzel bir filmi sırf fransız filmi diye seyredememiştir ve sırf seyredebilmek için kendi 3. sınıf oyuncularına yeniden çektirmiştir,afiyet olsun....amerikalıda nerde o zeka,başından sonuna keyif alarak seyretsin fransız bir filmi,kapasitesi yetmez
|
Alice |
![]()
|
||||
![]() Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 22-September 11 Nereden: Harikalar Diyarı Üye No.: 9,361 ![]() |
Şiirsel bir yolculuga hazırsanız... (kesinlikle orjinal dilinde izlenmeli)
YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
-------------------- bir korsanın kızını öpmedin...
|
||||
emlcvdv |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 8 Katılım: 18-February 14 Üye No.: 10,530 ![]() |
Neşelenmek istiyorsanız. Patrondan kurtulma sanatı filmi derim ben
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 9th December 2019 - 08:25 PM |