![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ratasoy |
![]()
|
||||
![]() Share is everthing... ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 127 Katılım: 13-December 09 Nereden: Antalya Üye No.: 6,889 ![]() |
Dünyanın rutin sıkıntıları (iş,kariyer,borç,harç vb.) artık beni sıkmaya başladı. Eskiden önem verdiğin bir çok şeyin fani olduğunu anlamaya ve esas önemli olan şeyin manevi değerler olduğunu faketmeye başladın.Hiç durma "Once (2006)" filmini izle... Bir çok şey bulacaksın.Her şeyi ardında bırakıp özgürlüğe koşacaksın...
-------------------- Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde... ![]() |
||||
ratasoy |
![]()
|
||||
![]() Share is everthing... ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 127 Katılım: 13-December 09 Nereden: Antalya Üye No.: 6,889 ![]() |
Lise okuduğum yıllarda annem pazar günleri oturma odasının ortasında tüm haftaya hazırlık ütü yapardı. Babam bir koltukta boylu boyunca yarı uyur bir vaziyette, ben ise pazartesi sendromu içerisinde, sıcak banyomu yapmış, miskinliğin dibine vurmuş bir halde olurdum. Ütü buharının temiz kıyafetlerle buluşması sonucu ortaya çıkan o garip kokuyu ciğerlerime çekerken, televizyondan gelen bir müzikle bütün miskinliğimden kurtulurdum...
-------------------- Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde... ![]() |
||||
Harvey Dent |
![]()
|
||||
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Editör İleti: 1,054 Katılım: 8-September 08 Üye No.: 4,564 ![]() |
Sevgilin seni terk mi etti? Hayat artık onsuz bomboş mu? Herşey gözüne anlamsız mı geliyor? Bu acıdan kurtulmanın yollarını mı arıyorsun? O zaman size (500) Days of Summer öneriyorum. Hiçbir şey için o kadar üzülmeye değmez, dünyanın sonu değil ya.
![]() YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
-------------------- |
||||
Baltalı ilah |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 73 Katılım: 2-July 08 Nereden: İzmir Üye No.: 4,116 ![]() |
Yalnızlıktan bunalan insanlara hangi filmleri öneriyorsunuz peki?
![]() |
ratasoy |
![]()
|
||||||||
||||||||
hasta |
![]()
|
||||
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,368 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Yalnızlıktan bunalan insanlara hangi filmleri öneriyorsunuz peki? ![]() Nedense bu film geldi aklıma. Çok sevdiğim bir filmdir. YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
-------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
||||
ratasoy |
![]()
|
||||
Kendinizi çok dinamik hissediyorsunuz ve içinizdeki enerjiyi gerim gerim gerilerek bir şekilde atmak istiyorsunuz. İşte tam size göre bir film... Yalnız film bittikten sonra yalnız yatmamaya özen gösterin... Sesler ve tıkırtılar sizi rahatsız edecektir -------------------- Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde... ![]() |
||||
Harvey Dent |
![]()
|
||||||||
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Editör İleti: 1,054 Katılım: 8-September 08 Üye No.: 4,564 ![]() |
Kendinizi çok dinamik hissediyorsunuz ve içinizdeki enerjiyi gerim gerim gerilerek bir şekilde atmak istiyorsunuz. İşte tam size göre bir film... Yalnız film bittikten sonra yalnız yatmamaya özen gösterin... Sesler ve tıkırtılar sizi rahatsız edecektir Ben hala cesaret edemedim bu filmi seyretmeye. Bu arada aynı tür bir film daha var. Üstelik RT oyu oldukça yüksek, benim için fragmanını seyretmek bile yeterince korkunçtu ![]() YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
-------------------- |
||||||||
Baltalı ilah |
![]()
|
||||
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 73 Katılım: 2-July 08 Nereden: İzmir Üye No.: 4,116 ![]() |
Yalnızlıktan bunalan insanlara hangi filmleri öneriyorsunuz peki? ![]() Nedense bu film geldi aklıma. Çok sevdiğim bir filmdir. YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Teşekkürler, bu filmi izleyeceğim bir ara. ratasoy'un önerdiği iki filmi ise izlemiştim, ikisini de sevmiştim. |
||||
ratasoy |
![]()
|
||||
QUOTE Ben hala cesaret edemedim bu filmi seyretmeye. Bu arada aynı tür bir film daha var. Üstelik RT oyu oldukça yüksek, benim için fragmanını seyretmek bile yeterince korkunçtu ![]() IMDB
Bu filmi izlememiştim. Hemen listeye alıyorum ![]() -------------------- Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde... ![]() |
||||
Arandur |
![]()
|
||||||||||||||||||||||||
![]() Mr Arandur ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 19 Katılım: 22-February 08 Üye No.: 2,013 ![]() |
Eğer ruh halimde dalgalanmalara ihtiyacım var, başından sonuna gerilmiş bir halde film izlemek istiyorum diyenlerdenseniz sizlere tam üç farklı öneri:
IMDB
IMDB
IMDB
Rock müzik seviyorum ve adam gibi rocker bir film izleyesim geldi diye düşünenlere: IMDB
Gülmek isteyenlere de şu iki komik fransız filmi önerilir: IMDB
IMDB
|
||||||||||||||||||||||||
nano |
![]()
|
![]() Ulaş & Mia & Tilda ![]() Grup: Çevirmen İleti: 459 Katılım: 28-March 09 Nereden: İzmir Üye No.: 5,899 ![]() |
Şöyle hüngür hüngür ağlayabileceğim bir film seyretmek istiyorum. Son 1-2 yılın vizyonlarını pek takip etmedim. (Korku filmleri hariç
![]() Lütfen.... ![]() -------------------- |
Arandur |
![]()
|
||||||||||||||||||||
![]() Mr Arandur ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 19 Katılım: 22-February 08 Üye No.: 2,013 ![]() |
@nano
İsmi bile Sad Movie, tam ağlamalık bir Kore yapımı. IMDB
Çin malı House of Flying Daggers IMDB
Yerli olarak tavsiye istersen 120 filmi olabilir IMDB
Hala daha izlemediysen şu iki film var IMDB
IMDB
|
||||||||||||||||||||
ratasoy |
![]()
|
Babam ve Oğlum filminde kendimi zor tutmuştum
![]() -------------------- Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde... ![]() |
nano |
![]() ![]()
|
||||||||||||||||
![]() Ulaş & Mia & Tilda ![]() Grup: Çevirmen İleti: 459 Katılım: 28-March 09 Nereden: İzmir Üye No.: 5,899 ![]() |
"120" hariç hepsini seyrettim. Babam ve Oğlum'da çok berbat ağlamıştım. Çok iyiydi.
Sad Movie'yi hiç beğenmedim. Bir şeyler eksikti, oyunculuk mu desem, altyazı mı...Sarmadı beni ![]() En çok ağladığım, hatta nefes alamıyormuş gibi hissettiğim film; IMDB
3 kez izledim. Tek kelimeyle mükemmel bir film. Diğer ağlatanlar ![]() IMDB
Süperdi. İstanbul'da Japon Filmleri Festivalinde de gösterilecek olan IMDB
IMDB
-------------------- |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 8th December 2019 - 12:05 PM |