![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Harvey Dent |
![]() ![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Editör İleti: 1,054 Katılım: 8-September 08 Üye No.: 4,564 ![]() |
01-
YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
02- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
03- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
04- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
05- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
06- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
07- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
08- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
09- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
10- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
11- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
12- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
13- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
14- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
15- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
16- YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
-------------------- |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Funkster |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,071 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 6 ![]() |
Arizona Dream deki oyunu da etkileyiciydi. Buna karşın Ed Wood'a oy veriyorum. Yine bir Tim Burton filmi olmasına rağmen Depp orada çok farklıydı. Zaten şu adamı Burton'un ağır makyaj markajından kurtarıp adam gibi bir rol veren, sonra da verim alan Emir Kusturica'dan başkasını tanımıyorum şahsen.
-------------------- |
Harvey Dent |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Editör İleti: 1,054 Katılım: 8-September 08 Üye No.: 4,564 ![]() |
Benny & Joon, Fear and Loathing in Las Vegas ve Ed Wood filmlerinde canlandırdığı karakterler arasında seçim yaparken oldukça zorlandım. Sanırım defalarca izlesem doyamayacağım Ed Wood'un alamet-i farikası Johnny Depp'in üstün performansı olduğu için oyum Ed Wood'a gitti.
-------------------- |
RockeT |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 242 Katılım: 6-December 10 Üye No.: 8,285 ![]() |
Tabiki Donnie Brasco... Her türlü rol uyar.
-------------------- ![]() |
satine |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 3-February 12 Üye No.: 9,674 ![]() |
kesinlikle katılıyorum tim burton dışında da kendi orjinal tarzını yansıtabildiği tek yönetmendir emir kusturica, onun da tarzı orjinalliği ortada zaten.. biraz kararsız kalsam da arizona dream diyorum, onca güzel filmine rağmen tutkunu olduğum asıl filmidir...
|
cohenlekahve |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 9 Katılım: 6-February 12 Üye No.: 9,677 ![]() |
ban kalırsa Johnny Depp'in canlandırdığı en uç karakter dead man'dekiydi.
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 9th December 2019 - 07:52 PM |