![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
oblomov |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 29 Katılım: 9-April 09 Üye No.: 5,929 ![]() |
mezdap senin çevirilerinide sabırla bekliyoruz.kolay gelsin
![]() |
oblomov |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 29 Katılım: 9-April 09 Üye No.: 5,929 ![]() |
seriyi bitirmek için seni sabırla bekliyoruz mezdap.kolay gelsin
|
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 748 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Tekrar merhaba. Bu mesajın başlığına yeni bölümlerle döndüm diyebilmek isterdim ancak maalesef bunu diyemeyeceğim. Çok istediğim Star Trek çevirisini gene devam ettiremedim.Sanırım bunu benim kadar isteyip de devam ettiremeyen başka yoktur; ancak hayat 4'e bölünmüş durumda: sabah iş(artık yeniden mecburen) akşam okul(ikinci öğretime kayrdırmak zorunda kaldım) ardından bu dönem için final ödevleri ve hafta sonu KPSS kursu. Bu sene daha az yoğun olurdu diye ummuştum halbuki. Şimdilik bu kadar bilgi vermek istedim zira o kadar yazıştık çeviriyoruz dedik lafımınız arkasında duramadık bari gerekçesini açıklayayım istedim. Kusura bakmayın. En kısa sürede hayırlısıyla tekrar görüşmek üzere.
-------------------- |
yerlirock |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 39 Katılım: 10-October 07 Üye No.: 502 ![]() |
Şimdiye kadar yapmış olduğun çeviriler için teşekkürler Mezdap. Startrek serisinin çevrilmemiş o kadar çok bölümü varki eminim sen işlerini yoluna koyana kadar kesin bitmez
![]() |
desperadoizmir |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 11 Katılım: 23-February 09 Üye No.: 5,788 ![]() |
ve son olarak star trek the next generation ın bluray olan sürümleri çıktı arkadaşlar görüntüler gerçketen güzel.en azından bi bilgi vermek istedim.mezdap tekrardan teşekkürler uğraştığın için...
|
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 748 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Merhabalar, uzun bir aradan sonra biraz paslandığımı da fark etmeme sebep olan çevirimi siteye yükledim. O kadar zamandır yokmuşum ki diğer arkadaşlar TNG serisini bitirmiş, Enterprise'ı da tamamlamaktalar. Ben de DS9 serisine bir el atmak istedim. İyi seyirler dilerim.
Ek: Yetkili arkadaşlardan başlığı sadece Star Trek olarak değiştirmelerini rica edebilir miyim. Bu ileti mezdap tarafından Aug 31 2012, 10:17 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
yerlirock |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 39 Katılım: 10-October 07 Üye No.: 502 ![]() |
Merhabalar, uzun bir aradan sonra biraz paslandığımı da fark etmeme sebep olan çevirimi siteye yükledim. O kadar zamandır yokmuşum ki diğer arkadaşlar TNG serisini bitirmiş, Enterprise'ı da tamamlamaktalar. Ben de DS9 serisine bir el atmak istedim. İyi seyirler dilerim. Ek: Yetkili arkadaşlardan başlığı sadece Star Trek olarak değiştirmelerini rica edebilir miyim. Tekrardan çevirilere dönmen gerçekten sevindirici bir haber umarım devamı gelir teşekkürler. |
mezdap |
![]()
|
Ve tozlu raflardan bu başlığı almanın zamanı geldi.
![]() Star Trek DS9 Sezon 4 Bölüm 15 eklenmiştir. Yönetici arkadaşlar onayladığında görünecektir. Devamı konusunda artık söz vermiyorum, zira daha önce de verip de tutamadğımdan.... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 14th December 2019 - 10:21 AM |