![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bocuk |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 5 Katılım: 24-January 08 Üye No.: 1,402 ![]() |
Grace Jones - I've Seen That Face Before
Strange, I've seen that face before Tuhaf,Bu yüzü daha önce görmüştüm. Seen him hanging 'round my door Evimin çevresinde aylak aylak dolaşırken görmüştüm Like a hawk stealing for the prey Yaşamak için çalan bir hırsız gibi Like the night waiting for the day Gündüz olmayı bekleyen gece gibi Strange, he shadows me back home Tuhaf, Beni eve dönene kadar takip etti Footsteps echo on the stone Ayak sesleri taş zeminde yankılanıyor Rainy nights on hustling Boulevard Fahişeler sokağında yağmurlu geceler Parisian music drifting from the bars Fransız müzikleri barlardan dışarıya taşıyor Tu cherches quoi Neyi arıyorsun? A rencontrer la mort? Ölümünle buluşmayımı? Tu te prends pour qui? Kim olduğunu sanıyorsun? Toi aussi, tu detestes la vie Sende hayattan nefret ediyorsun Dance in bars and restaurants Barlar ve restaurantlarda dans Home with anyone who wants Kim isterse eve onula gitmek Strange, he's standing there alone Tuhaf, orada tek başına dikiliyor Staring eyes chill me to the bone Delici bakışlar kemiklerime kadar ürpertiyor Dans sa chambre Onun odasında Joëlle et sa valise Joëlle ve bavulu Un regard sur ses fringues Onun elbiselerine bir bakış Sur les murs des photos sans regret Duvarlarda bir kaç resim pişmanlık yok Sans melo?, la porte est claquee Melodram yok, Kapı kapalı Joëlle est barre Joëlle gitmiş. I've Seen That Face Before Frantic filminin müziklerinden. Grace Jones un mükemmel yorumuyla, bir çok parçasında olduğu gibi yarı Fransızca yarı İnglizce. Arjantinli tango üstadı Astor Piazzolla nın dünyaca meşhur Libertango sunun bence çok başarılı bir şekilde yorumlanışı. Libertango müzik tarihinin belkide en muhteşem müziği. Melodilerin tüm benliğini sardığınızı hissediyorsunuz. Tango seviyorsanız yada ilgi duyuyorsanız dinlemeniz şart. Astor Piazzolla - Libertango Bu ileti bocuk tarafından Mar 13 2008, 12:42 AM yeniden düzenlenmiştir. |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 7th December 2019 - 03:36 AM |