![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kristin kreuk |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 26 Katılım: 28-September 07 Üye No.: 440 ![]() |
EVANESCENCE - SWEET SACRIFICE
It's true, we're all a little insane but its so clear now that I'm unchained Evet, doğru. Hepimiz biraz kaçığızdır. Ama şu o kadar açık ki, Şu andan itibaren kırdım zincirlerimi... fear is only in our minds taking over all the time fear is only in our minds but its taking over all the time Korku sadece aklımızda, Devamlı ele geçiriyor, Korku sadece aklımızda, ama sürekli ele geçiriyor... you poor sweet innocent thing dry your eyes and testify you know you live to break me- don't deny sweet sacrifice Seni, zavallı, tatlı, masum şey, Sil göz yaşlarını ve tanıklık et. Beni terk etmek için yaşıyorsun, sakın inkar etme, Tatlı fedakarlık... One day I'm gonna forget your name and one sweet day, you're gonna drown in my lost pain Bir gün adını unutacağım, Ve güzel bir günde kayıp acılarımın içinde boğulacaksın... Korku sadece aklımızda, Devamlı ele geçiriyor, Korku sadece aklımızda, ama sürekli ele geçiriyor... Korku sadece aklımızda Devamlı ele geçiriyor Korku sadece aklımızda, ama sürekli ele geçiriyor... you poor sweet innocent thing dry your eyes and testify you know you live to break me- don't deny sweet sacrifice Seni, zavallı, tatlı, masum şey, Sil göz yaşlarını ve tanıklık et. Beni terk etmek için yaşıyorsun, sakın inkar etme, Tatlı fedakarlık... and oh you love to hate me, don't you honey i'm your sacrifice ve benden nefret etmekten zevk alıyorsun, değil mi canım? Ben senin tatlı fedakarlığınım I dream in darkness I sleep to die erase the silence erase my life our burning ashes blacken the day a world of nothingness blow me away Karanlıkta hayaller kurarım... Ölmeye yatarım... Sil sessizliği... Sil hayatı... Yanan küllerimiz... Günü karartır... Hiçbir şeyin dünyası... Beni sürükler do you know why you hate are you still too weak to survive your mistakes Neden nefret ettiğini merak ediyor musun Hala hatalarını geride bırakamayacak kadar güçsüz müsün? you poor sweet innocent thing dry your eyes and testify you know you live to break me- don't deny sweet sacrifice Seni, zavallı, tatlı, masum şey, Sil göz yaşlarını ve tanıklık et. Beni terk etmek için yaşıyorsun, sakın inkar etme, Tatlı fedakarlık... To Be Continued Devamı gelecek... ![]() Sırada: My Immortal... Bu ileti kristin kreuk tarafından Oct 5 2007, 11:51 PM yeniden düzenlenmiştir. |
kristin kreuk |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 26 Katılım: 28-September 07 Üye No.: 440 ![]() |
I'm so tired of being here suppressed by all my childish fears
Burada, çocukça korkularım tarafından bastırılmış halde bulunmaktan çok yoruldum And if you have to leave Ve eğer gitmek zorundaysan I wish that you would just leave Hemen gitmeni dilerim 'Cause your presence still lingers here Çünkü varlığının hala burada oyalanıyor And it won't leave me alone Ve beni yalnız bırakmayacak These wounds won't seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. This pain is just too real Bu acı fazlasıyla gerçek There's just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var When you cried I'd wipe away all of your tears Ağladığında, tüm gözyaşlarını silerdim When you'd scream I'd fight away all of your fears Çığlık attığında, tüm korkularınla savaşırdım I held your hand through all of these years Tüm bu yıllar boyunca elini tuttum. But you still have all of me Fakat hala bana tamamen sahipsin You used to captivate me by your resonating light Sen beni tınlayan ışığınla büyülerdin. Now I'm bound by the life you left behind Şimdi geride bıraktığın hayat tarafından bağlandım Your face it haunts my once pleasant dreams Yüzün, benim bir zamanlar tatlı olan rüyalarımı ziyaret ediyor Your voice it chased away all the sanity in me Sesin, tüm akıl sağlığımı kovaladı These wounds won't seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. This pain is just too real Bu acı fazla gerçek There's just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var I've tried so hard to tell myself that you're gone Kendime gittiğini söylemek için çok uğraştım But though you're still with me Ama hala benimle olmana rağmen I've been alone all along Baştan beri yalnızım When you cried I'd wipe away all of your tears Ağladığında, tüm gözyaşlarını silerdim When you'd scream I'd fight away all of your fears Çığlık attığında, tüm korkularınla savaşırdım I held your hand through all of these years Tüm bu yıllar boyunca elini tuttum. But you still have all of me Fakat hala bana tamamen sahipsin You used to captivate me by your resonating light Sen beni tınlayan ışığınla büyülerdin. Now I'm bound by the life you left behind Şimdi geride bıraktığın hayat tarafından bağlandım Your face it haunts my once pleasant dreams Yüzün, benim bir zamanlar tatlı olan rüyalarımı ziyaret ediyor Your voice it chased away all the sanity in me Sesin, tüm akıl sağlığımı kovaladı These wounds won't seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. This pain is just too real Bu acı fazla gerçek There's just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var When you cried I'd wipe away all of your tears Ağladığında, tüm gözyaşlarını silerdim When you'd scream I'd fight away all of your fears Çığlık attığında, tüm korkularınla savaşırdım I held your hand through all of these years Tüm bu yıllar boyunca elini tuttum. But you still have all of me Fakat hala bana tamamen sahipsin I've tried so hard to tell myself that you're gone Artık gittiği kendime çok anlatmaya çalıştım. And though you're still with me Ve yine de sen benimlesin I've been alone all along Baştan beri yalnızım Devamı gelecek... Sırada: Bring Me To Life... |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 15th December 2019 - 08:13 PM |