![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
_RRGameR_ |
![]()
|
![]() Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 3 Katılım: 16-February 11 Üye No.: 8,636 ![]() |
Fragman - 1 Fragman - 2 www.rrgamer.com Killing Spree(2011) Directed by Bahadır Aslankök QUOTE Filmin Teması: Aksiyon / Dram Filmin Tanımı: İntikam almaya çalışan adam. Film tam anlamıyla bir amatör yapımdır. Efektler ve sesler bana aittir. Bu sadece bir fragmandır film henüz çıkmamıştır. Filmin çıkış tarihi konusunda henüz verilen bir bilgi yok. Bu ileti _RRGameR_ tarafından Feb 17 2011, 10:42 PM yeniden düzenlenmiştir. |
RRGameR |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 16-February 11 Üye No.: 8,635 ![]() |
Fragman - 1 Fragman - 2 www.rrgamer.com Killing Spree(2011) Directed by Bahadır Aslankök QUOTE Filmin Teması: Aksiyon / Dram Filmin Tanımı: İntikam almaya çalışan adam. Film tam anlamıyla bir amatör yapımdır. Efektler ve sesler bana aittir. Bu sadece bir fragmandır film henüz çıkmamıştır. Filmin çıkış tarihi konusunda henüz verilen bir bilgi yok. Film bitmiştir. http://www.facebook.com/pages/RR-Movies-Ga...173305882718133 Buradan izleyebilirsiniz. Buraya direkt olarak ekleyemiyorum. Malum facebook ![]() Bu ileti RRGameR tarafından Mar 29 2011, 07:54 PM yeniden düzenlenmiştir. |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 7th December 2019 - 04:07 PM |