![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
cb_spike |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 1,074 Katılım: 12-January 08 Üye No.: 1,218 ![]() |
|
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,359 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Bu arada dün gece rüyamda Josh Powell 22 sayıyla oynadığını gördüm ![]() ![]() ![]() Powell 22 sayıyla oynarsa, Boston'da da Williams MVP olur ![]() ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
cb_spike |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 1,074 Katılım: 12-January 08 Üye No.: 1,218 ![]() |
Bu arada dün gece rüyamda Josh Powell 22 sayıyla oynadığını gördüm ![]() ![]() ![]() Powell 22 sayıyla oynarsa, Boston'da da Williams MVP olur ![]() ![]() ![]() ![]() Anthony Parker'ın kardeşi Candace Parker'la evli. ![]() ![]() |
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
Boston ipleri eline aldı artık. Bundan sonrası daha da heyecanlı olacak serinin. Gerçekten son zamanların en güzel finali oluyor bu sene.
![]() -------------------- ![]() |
sson |
![]()
|
![]() I came back and the dead came with me ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,743 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 15 ![]() |
Lakers Ariza'yı gönderip Artest'i alarak büyük hata etti. Kobe'den ziyade Gasol faktörüyle ayakta duruyor Lakers ama Boston bu senenin şampiyonu olacak gibi. Deplasmanda olmasına rağmen kalan 2 maçtan birini alırlar herhalde.
Bu arada, Hidayet'in Sacramento'ya gitme ihtimali belirdi. Önümüzdeki 2 hafta içinde durumun netleşmesi bekleniyor. -------------------- Too bad we'll never know, if this is a face you could learn to love.
|
cb_spike |
![]()
|
Lakers'a kalın yedek uzun lazım.
![]() Brandon Bass çok iyi olur aslında. Orlando kullanmıyor nasıl olsa, Sasha Vujačić'e karşılık takası olsa süper olur. ![]() ![]() Bu ileti cb_spike tarafından Jun 15 2010, 10:15 AM yeniden düzenlenmiştir. |
cb_spike |
![]()
|
6. maçın ilk yarısını uyanamadığım için kaçırdım. Zaten Lakers'ta ilk yarıda açtığı farkı koruyarak seriyi son maça taşıdı.
![]() ![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,359 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Ben de ilk yarıyı izledikten sonra uykuya yenik düştüm
![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
hasta |
![]()
|
Boston'un nefesi yetmedi. Ray Allen ve Kobe Bryant karşılıklı olarak kim daha kötü oynayacak yarışına girdi, aradan Gasol sıyrıldı. Rondo ve Pierce bir türlü oyuna tam anlamıyla giremedi. Garnett tek başına etkisiz kaldı. Artest'in hücumda oynayacağı tuttu. Rasheed Wallace beklediğimden çok daha etkiliydi, o bu kadar dik duramasaydı Lakers ezebilirdi maçta. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz bundan sonra
![]() ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
sson |
![]()
|
![]() I came back and the dead came with me ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,743 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 15 ![]() |
Son haberlere göre Wade ve Bosh Miami ile anlaştı. Amare New York'a, Boozer ise Chicago'ya gidiyor. Lebron'un ise kararını cuma sabahı açıklaması bekleniyor.
Hidayet ise Toronto'da kalacak gibi görünüyor. -------------------- Too bad we'll never know, if this is a face you could learn to love.
|
Navyblue |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 286 Katılım: 11-June 07 Üye No.: 63 ![]() |
Lebron James Miami Heat'te oynacağını açıkladı ve ben de 3 dolar kazandım! ![]() |
sson |
![]()
|
Miami işin suyunu çıkardı
![]() -------------------- Too bad we'll never know, if this is a face you could learn to love.
|
hasta |
![]()
|
Saçmalık oldu bu iş. Hem Wade, hem LeBron nasıl aynı takımda oynayabiliyor? NBA kuralları buna nasıl izin veriyor? Yazılı kurallar izin verse bile yazılı olmayan kurallar engellemeliydi bunu. Ben yine de şampiyon olabileceklerine inanmıyorum. Bosh olduğu sürece şampiyonluk zor, o adamı hiç sevmiyorum
![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
AlaZi |
![]()
|
![]() isyankâr ![]() Grup: Editör İleti: 281 Katılım: 13-February 09 Üye No.: 5,758 ![]() |
Açıkçası beklediğim bir sonuç oldu. Chicago'ya gitse sürekli MJ ile kıyaslanabilir ve bu yükün altında ezilebilirdi. Cleveland'da da kalmak istemedi artık herhalde. Sen git normal sezonu rekor galibiyet ile kapa, sonra da yarı finalde Boston'a yenil. Ağrına gitmiştir sanıyorum Lebron'un. Lakin Miami nasıl karşılayacak 3 yıldızın ücretini orasını da hiç anlayamadım. Bu arada Lebron'un ne kadara anlaştığı açıklandı mı? Ayrıca Hidayet'in de Lakers'a gitme gibi bir durumu söz konusuymuş.
|
cb_spike |
![]()
|
Açıkçası beklediğim bir sonuç oldu. Chicago'ya gitse sürekli MJ ile kıyaslanabilir ve bu yükün altında ezilebilirdi. Cleveland'da da kalmak istemedi artık herhalde. Sen git normal sezonu rekor galibiyet ile kapa, sonra da yarı finalde Boston'a yenil. Ağrına gitmiştir sanıyorum Lebron'un. Lakin Miami nasıl karşılayacak 3 yıldızın ücretini orasını da hiç anlayamadım. Bu arada Lebron'un ne kadara anlaştığı açıklandı mı? Ayrıca Hidayet'in de Lakers'a gitme gibi bir durumu söz konusuymuş. Michael Beasley'i de takas ettikten sonra şuan Miami'nin kadrosunda kontratlı sadece Mario Chalmers kaldı. ![]() ![]() Şimdi veteranlara min. kontrat vericekler + Mid-level Exception (Mike Miller ismi geçiyor.) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 17th February 2019 - 07:43 PM |