![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Harvey Dent |
![]() ![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Editör İleti: 1,054 Katılım: 8-September 08 Üye No.: 4,564 ![]() |
Bugün Empire dergisinin The Fifty Element filminin dvd'sini hediye ettiğini gördüm. Kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Başka bildiğiniz dvd hediyeli dergi varsa paylaşmanızı rica edeceğim.
Ben gördüklerimi buraya yazmayı sürdürücem yine her ay. ![]() -------------------- |
Harvey Dent |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Editör İleti: 1,054 Katılım: 8-September 08 Üye No.: 4,564 ![]() |
![]() ![]() ![]() Bu ileti Harvey Dent tarafından Sep 24 2008, 06:09 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
mustix |
![]()
|
![]() Rookie ![]() Grup: Çevirmen İleti: 384 Katılım: 10-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 47 ![]() |
Empire dergisi Se7en isimli filmi veriyor. Fiyatı: 9 YTL
Dsmart dergisi Hitcher isimli filmi veriyor. Fiyatı 2.5 YTL |
Harvey Dent |
![]()
|
Empire dergisi Se7en isimli filmi veriyor. Fiyatı: 9 YTL Dsmart dergisi Hitcher isimli filmi veriyor. Fiyatı 2.5 YTL mustix Hitcher filminin eski versiyonu mu, yeni uyarlamasını mı veriyorlar. Bu arada nerdeyse uzerine para vereceklermiş. 2.5ytl ye dergi mi olur, dvd hediyeli hemde ![]() -------------------- |
mustix |
![]()
|
![]() Rookie ![]() Grup: Çevirmen İleti: 384 Katılım: 10-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 47 ![]() |
Yeni versiyonu sanırım. Ben de şaşırdım valla.
![]() ![]() |
pospolen |
![]()
|
||||
![]() - ![]() Grup: Çevirmen İleti: 588 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 21 ![]() |
Bugün yanlış görmediysem Dsmart ayrıca Taş Meclisi'ni de veriyor.
IMDB
Bu ileti pospolen tarafından Oct 7 2008, 08:48 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Eugénie: Ama değişik türde erdem var; örneğin, dindarlık konusunda ne düşünüyorsunuz?
Dolmancé: Dine inanmayan için bu erdem ne ifade edebilir? Haydi sırasıyla akıl yürütelim Eugénie: İnsanın Yaratıcı'sına bağlayan ve var olduğu için bu yüce Yaratıcı'ya duyduğu minnetini ibadet yoluyla ona kanıtlamaya zorlayan anlaşmaya din diyorsunuz, değil mi? Eugénie: Daha iyi tarif edilemezdi! Marquis De Sade- La Philosophie dans le boudoir |
||||
GOLDMAN |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 47 Katılım: 8-April 08 Üye No.: 2,940 ![]() |
Nothing Hilli kaçırdığıma çok üzüldüm be
![]() Dergilerin fiyatıyla verdikleri DVD kalitesi gayet doğru orantılıymış, şaşırmamak gerek ![]() |
BuRnOut |
![]()
|
![]() Edilgen Bir Uyumsuz ![]() Grup: Veteran İleti: 1,851 Katılım: 31-May 07 Nereden: Düşler Ülkesi. Üye No.: 8 ![]() |
Aslında D&R'larda ve alışveriş merkezlerinde 5 YTL'ye pek çok DVD satılıyor zaten. Malum, DVD ve film kaliteleri de ona göre oluyor. Ama bu fiyatlarda pek çok seçenek ve promosyon mevcut. Eğer amaç DVD ise, bu seçenekleri de gözardı etmemek lazım.
-------------------- |
Clint Eastwood |
![]()
|
![]() Quick on the trigger ![]() Grup: Veteran İleti: 1,528 Katılım: 2-August 07 Nereden: Somewhere in Time... Üye No.: 207 ![]() |
DVD olayıyla başa çıkamıyorum, önce bir iki tane almıştım dergilerden. Ama koyacak yer kalmayacağını fark ettim. Artık ancak konser DVD'si, yada popüler kültür ile ilgili bir belgesel olursa alıyorum dergi. DVD'siz empire alıyorum arada sırada da. Ama kamaera'mız kadar iyi değil hiçbiri gerçekten. Her sayımız iyiydi ama son sayımız çok iyiydi.
-------------------- KLASİK FUTBOL
Öyküsü olmayan adam, Bufalo çayırındaki rüzgara benzer... Moon Station Z Sinema, edebiyat ve müzik üstüne bir blog. |
RoXoN |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 793 Katılım: 26-February 08 Nereden: Kılıncın kınından Üye No.: 2,130 ![]() |
Aslında D&R'larda ve alışveriş merkezlerinde 5 YTL'ye pek çok DVD satılıyor zaten. Malum, DVD ve film kaliteleri de ona göre oluyor. Ama bu fiyatlarda pek çok seçenek ve promosyon mevcut. Eğer amaç DVD ise, bu seçenekleri de gözardı etmemek lazım. Bazen kaliteli filmlerde olmuyor değil. Geçen hafta bir alışveriş merkezinden 5YTL'den aldığım filmler; Masumiyet, Mystery Train, Noi Albinoi, The Twilight Samurai -------------------- ![]() |
diaspora_ |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 32 Katılım: 27-October 08 Nereden: 2. dünya savaşı Üye No.: 4,980 ![]() |
sanırım dergilerden aldığım en güzel DVD; paramparça aşklar ve köpeklerdi (amores perros). empire'ı sürekli takip etmeme rağmen akılda kalan bir DVD yok gibi. geçenlerde seVen'ı vermişti. Genel olarak biraz daha düşük kaliteli filmler dergilerin eşantiyonu oluyor genelde..
-------------------- 'Artık susmanın çok iyi olduğunu düşünüyorum. Zira kelimeler insanın duyduğu şeylerin hepsini anlatmaya yetmiyor. Yetersiz artık kelimeler...'
Andrei Tarkovsky |
BuRnOut |
![]()
|
![]() Edilgen Bir Uyumsuz ![]() Grup: Veteran İleti: 1,851 Katılım: 31-May 07 Nereden: Düşler Ülkesi. Üye No.: 8 ![]() |
Bu arada Seven demişken, filmin Special Edition versiyonlu DVD'sini herkese tavsiye ederim. Çok fazla DVD arşivi yapan biri değilim, ama böyle önemli filmlerin özel sunumlarını takip etmeye çalışıyorum. Empire'ın verdiği o versiyon değildi tabii.
-------------------- |
diaspora_ |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 32 Katılım: 27-October 08 Nereden: 2. dünya savaşı Üye No.: 4,980 ![]() |
Resimsiz olmaz..
![]() ![]() teşekkürler... Düzenleme: Dev boyutlu resim makul ebatlara indirildi. Bu ileti Bob le Flambeur tarafından Oct 31 2008, 02:08 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- 'Artık susmanın çok iyi olduğunu düşünüyorum. Zira kelimeler insanın duyduğu şeylerin hepsini anlatmaya yetmiyor. Yetersiz artık kelimeler...'
Andrei Tarkovsky |
Bob le Flambeur |
![]()
|
![]() Kumarbaz Bob ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,895 Katılım: 2-June 07 Üye No.: 24 ![]() |
Empire Kasım sayısıyla birlikte bolca DVD seçeneği sunuyor: The Big Lebowski, Clockwork Orange, Fifth Element, Amores Perros, Goya's Ghosts, Pleasantville, Saw, 28 Days Later. Fiyat: 3.90 YTL Ben bunlardan bir tek Goya's Ghosts'u izlememiştim. Onu da çok merak etmediğim için almadım. İzlediklerim arasından en sevdiğimi seçeyim dedim. The Big Lebowski ve Clockwork Orange arasında bir süre gidip geldikten sonra son kararım The Big Lebowski oldu ![]() Dergi de güzel bu arada ![]() Derginin üçte biri bu dosyaya ayrılmış; kalan sayfalar bildiğiniz gibi: Ayın filmleri, DVD tanıtımları vs... -------------------- ![]() |
Funkster |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,071 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 6 ![]() |
![]() Bu iş sadece sinema dergilerinin tekelinde değil. Hayatımda ilk kez Elle dergisi aldım. Çünkü Eternal Sunshine of The Spotless Mind DVD'si veriyordu. Fiyatı 7 YTL… Görüntü, ses açısından nasıl henüz bakmadım. Derginin kendisi zaten ansiklopedi gibi bir şey. (Kalınlık açısından. ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 9th December 2019 - 07:04 AM |