![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
reel |
![]()
|
![]() Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me ![]() Grup: Veteran İleti: 1,287 Katılım: 31-May 07 Nereden: Wired Üye No.: 13 ![]() |
1941 doğumlu bu eşi benzeri olmayan ustanın kısa filmleriyle, dizilerini bir kenara bıraktıktan sonra, soruyorum. Hangi filmini daha çok seversiniz?
Benim sıralamam: 1. Laputa 2. Mononoke 3. Nausicaa 4. Totoro-Porco Rosso (Hangisi bilemedim ![]() 5. Spirited away Not: Düşününce birini seçmek çok zor oluyor. ![]() ![]() |
cb_spike |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 1,074 Katılım: 12-January 08 Üye No.: 1,218 ![]() |
1) Princess Mononoke (1997)
2) Spirited Away (2001) 3) Laputa: Castle in the Sky (1986) 4) Nausicaä of the Valley of the Wind (1984) 5) Porco rosso (1992) |
olric |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 51 Katılım: 27-June 08 Üye No.: 4,078 ![]() |
bende miyazaki'nin tüm filmlerini severim.hiç bir filminin sonunda burun kıvırdığım olmadı.sadece ilk filmi olan lupin2i izlemedim.oda elimde mevcut, yakın zamanda izlemeyi düşünüyorum..
neyse oyumu rüzgarlı vadi'ye verdim ama iki filmin yeri ayrıdır bende ,diğeride prenses mononoke.sıralamam..: 1-rüzgarlı vadi 2-prenses mononoke 3-ruhların kaçışı 4-porco rosso 5-kiki'nin kurye servisi |
lidya |
![]()
|
![]() Edgar Allan Poe'nun Kızı ![]() Grup: Üyeler İleti: 9 Katılım: 8-November 07 Nereden: Transilvanya Üye No.: 645 ![]() |
miyazaki sineması benim için büyüleyicidir
![]() 1-My Neighbor Totoro (1988) 2-Spirited Away (2001) 3-Howl's Moving Castle (2004) 4-Princess Mononoke (1997) -------------------- Dünyada güzel olarak ne yapılmışsa halka rağmen yapılmıştır.
|
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
1. Laputa
2. Mononoke 3. Nausicaa 4. Porco Rosso 5. Spirited away Aslında bunları sıraya koymak gerçekten güç.... |
skyser |
![]()
|
![]() Yine yeni yeniden ![]() Grup: Çevirmen İleti: 637 Katılım: 10-June 07 Üye No.: 43 ![]() |
Gerçekten sıraya koymak zor ama şöyle bir sıralama yapabiliriz
1- Spirited Away 2- Howl 3- Totoro 4- Mononoke |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 616 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Benim listem şöyle;
1- Howl's Moving Castle 2- Kiki's Delivery Service 3- Laputa: Castle in the Sky 4- Porco rosso 5- Princess Mononoke -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 16th December 2019 - 01:47 AM |