![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
hasta |
![]() ![]()
|
||||||||
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,368 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
En İyi Film: Moonlight
YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
En İyi Kadın Oyuncu: Emma Stone (La La Land) En İyi Erkek Oyuncu: Casey Affleck (Manchester by the Sea) En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Viola Davis (Fences) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Mahershala Ali (Moonlight) En İyi Yönetmen: Damien Chazelle (La La Land) En İyi Özgün Senaryo: Kenneth Lonergan (Manchester by the Sea) En İyi Uyarlama Senaryo: Barry Jenkins, Tarell Alvin McCraney (Moonlight) En İyi Müzik: Justin Hurwitz (La La Land) En İyi Şarkı: "City of Stars" (La La Land) En İyi Sinematografi: Linus Sandgren (La La Land) En İyi Kısa Film: The White Helmets En İyi Animasyon: Zootopia En İyi Yabancı Film: The Salesman YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
-------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
||||||||
![]() ![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,368 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Ben de şimdi onu araştırıyordum internette, kalp kalbe karşıymış
![]() ![]() İki ayrı çantada saklanıyormuş zarflar. Her zarftan iki tane varmış. Emma Stone'un ikinci zarfı nasıl olduysa ortaya karışmış diğer çantadan... Emma Stone kendi zarfını almış çünkü. Bana işin içinde bu ödülden hoşlanmayan birilerinin parmağı varmış gibi geldi. ABD bu konuda gerçekten çok ve gereğinden fazla hassas. Çok kuyruk acıları var geçmişten. Hem zenci, hem kadın, hem eşcinsel, hem engelli bir başkan falan seçebilirler ileride. Yakın tarihleri çok karanlık, suçluluk duygularının büyüklüğü giderek artıyor... Jimmy Kimmel'in "Steve Harvey'yi suçluyorum" diye yaptığı esprinin arkasında yatan olay da şuymuş. Bundan da haberim yoktu benim ![]() ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 10th December 2019 - 10:53 AM |