![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
beeblebrox |
![]()
|
![]() Don't panic! ![]() Grup: Çevirmen İleti: 200 Katılım: 19-June 07 Üye No.: 99 ![]() |
Var mı kimsecikler burada? Walking Dead 28. sezon gibi mi yoksa? ![]() Game of Thrones'u izlemeyenler kazandı. Hiç izlememenin keyfini yaşıyorum şu anda izleyip de bitirenleri duyunca ![]() İzlemesem bir şey kaybetmezmişim demiştim zamanında. Şimdi de izlediğim için çok şey kaybetmişim diyorum. -------------------- 42 The answer to the ultimate question of Life, the Universe and Everything |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 616 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Bu görüşlere katılmamak elde değil demek isterdim ama elde
![]() ![]() ![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,368 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Sorma ya gerçekten finali kötüydü. Ama imza topluyoruz yeniden çekilsin diye. Tatmin olana kadar da çektirmeyi planlıyoruz. ![]() İstanbul seçimlerine benzemesin bu sonra ![]() Yalnız önce senaristlerin ve yapımcıların seyircilerden özür dilemeleri lazım, yoksa yönetmen o koltuğa oturamaz ![]() #HerŞeyÇokGüzelOlacak -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
sezaigul |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 4 Katılım: 21-January 14 Üye No.: 10,508 ![]() |
Dün gece bilyonerden mls maçlarına kupon yapmıştım. Uyku tutmadı kuponu düşünmekten
![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,368 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Dün gece bilyonerden mls maçlarına kupon yapmıştım. Uyku tutmadı kuponu düşünmekten ![]() Kumarda kasa hep kazanır ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 12th December 2019 - 06:57 PM |